VU+ DUO TWIN RECIEVER

 

home

Deze satelliet reciever heb ik gekocht in mei 2010 voor 409 eurokes bij Sounds&Vision (nl). Ik had verschillende sites geraadpleegd en me ingeschreven op tientallen forums om te achterhalen of die reciever echt zo goed was en echt zo goedkoop. Yep 400 voor een twintuner High Definition met HDMI, USB, netwerk en kaartlezers, Linux en een goede ondersteuning voor images en cams. Heerlijk.

Vorig jaar waren er 3 grote image makers actief: VTI, Dream Elite en Open PLI met alle 3 een image dat heel veel op de image's van dreambox lijken. Wanneer ze aan het internet verbonden zijn, kunt ge dowloaden en installeren wat ge wilt. Het gaat allemaal heel vlot en duidelijk.Cam's installeren is ook geen probleem, zeker met DCC (dreambox-control-center) dat de dreambox ook gebruikt! Om de kanalen in te delen en favorieten in te stellen gebruik je best DreamBoxEdit (met handleiding).

 

Voor mij is deze VU+ duo een heel goede vervanger van de dreambox 800HD, zeker qua prijs en mogelijkheden! Een aanrader...

Hieronder een lijst met de meeste forums, gegroepeerd volgens taal.

 

 

omhoog